Dasar privasi

Dasar privasi ini menerangkan penggunaan dan perlindungan maklumat yang diberikan oleh pelawat melalui portal Vitadelift di www.vitadelift.com.

Keselamatan Data

Semua pemindahan data peribadi akan dilindungi dan disimpan menggunakan teknologi keselamatan yang sesuai.

Maklumat dikumpul

Tiada maklumat peribadi dikumpul apabila pelawat melayari www.Vitadelift.com, kecuali maklumat yang diberikan oleh pelawat melalui e-mel atau semasa mendaftar di kawasan selamat portal ini. Maklumat ini mungkin dikongsi dengan jabatan Vitadelift yang lain untuk membantu menyediakan perkhidmatan yang lebih berkesan. Contohnya, semasa menyelesaikan pertanyaan atau aduan yang memerlukan maklum balas daripada agensi lain.

Sambungan

Walaupun laman web www.vitadelift.com mengandungi pautan ke tapak web agensi Vitadelift dan agensi lain, dasar privasi ini hanya terpakai kepada portal ini. Pelawat digalakkan untuk menyemak dan memahami dasar privasi tapak web agensi lain yang mereka lawati.

Fail log

Untuk meningkatkan keselamatan dan kecekapan portal Vitadelift, maklumat umum pelawat seperti jenis penyemak imbas, nama domain, nama negara dan maklumat lain akan digunakan untuk mengumpul dan menganalisis maklumat demografi dan halaman yang kerap dilawati. pelanggan. Walau bagaimanapun, ini tidak membayangkan kerahsiaan peribadi.

Kuki

Kuki tidak digunakan pada masa ini. Walau bagaimanapun, ia boleh digunakan pada masa hadapan.

Pindaan kepada dasar

Jika terdapat perubahan pada dasar privasi ini, pindaan akan dikemas kini pada halaman ini.

Pertanyaan atau aduan

Sebarang pertanyaan atau aduan mengenai dasar privasi www.Vitadelift.com boleh dihubungi melalui borang pertanyaan yang disediakan.

Maklum balas

Kami mengalu-alukan maklum balas daripada pengunjung.

[email protected]
+60 11-2319 6154